iPhone 5S Nieuws

Heb jij een iPhone 5S en is mobiel internet voor jou belangrijk? Op deze website staan overzichten van de goedkoopste deals bij verschillende internetaanbieders en het beste abonnement in combinatie met een iPhone 5S.

Voordelen van de iPhone 5S
Sinds 25 oktober is de iPhone 5S in Nederland verkrijgbaar. Deze iPhone lijkt behoorlijk op de iPhone 5, maar heeft een aantal interessante toevoegingen, waardoor het toch de moeite waard wordt om de iPhone 5S aan te schaffen. Zo heeft de iPhone 5S een vingerafdrukscanner, waardoor je iPhone optimaal beschermd is tegen nieuwsgierige ogen. Daarnaast is de iPhone 5S sneller dan zijn voorganger, is de camera beter en is de iPhone 5S in drie verschillende kleuren te krijgen.

Overzicht van verschillende abonnementen
Op de website www.iphone5sabonnementen.com is een overzicht te vinden van verschillende internetaanbieders en hun deals. In dit overzicht worden de volgende aspecten meegenomen in de vergelijking: aanbieder, provider, internet, snelheid, belminuten/SMS, maandprijs en toestelprijs. Ga niet direct af op een goedkope toestelprijs, want misschien zit je in dat geval juist wel met zeer hoge maandlasten.

Vergelijken van mobiele telefoonproviders
Het is prettig om internetaanbieders met elkaar te vergelijken. Zo weet je of je snel mobiel internet hebt en hoeveel je kunt bellen en smsen. In het overzicht op de website is te zien dat de ene internetaanbieder een beter aanbod heeft dan de andere internetaanbieder. De internetaanbieder Studentmobiel staat bovenaan in het overzicht. In dit geval wordt mobiel internet geregeld door Vodafone en betaal je slechts €54 voor 2000 MB mobiel internet, 4G, onbeperkt bellen en smsen. Het toestel kost in dit geval €94. Natuurlijk zijn er ook deals waarbij de toestelprijs lager is, maar dan worden de maandlasten wel hoger.

Wil jij duidelijk overzicht van de verschillende abonnementen die internetaanbieders jouw bieden in combinatie met een iPhone 5S? Kijk dan rond op deze website voor een goed overzicht van al je opties.

20 October 2015 | In iPhone 5S Nieuws - 0 Reacties

Na een onderzoek van het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP), heeft kabelmaatschappij Ziggo het registreren van het kijkgedrag van haar klanten aangepast. Het CBP heeft namelijk onderzoek gedaan naar overtredingen in de privacywetgeving. Ziggo gebruikte volgens het CBP de gegevens van klanten om een kijkcijferanalyse te maken. klanten van de alles-in-1 aanbieder wisten niet dat Ziggo dit deed, ondanks dat de klant hier geen toestemming voor had afgegeven.

Dankzij het ingestelde onderzoek heeft Ziggo nu het registreren van kijkgegevens geanonimiseerd. Hierdoor zijn de gegevens niet langer te herleiden naar de klanten, aldus het College Bescherming Persoonsgegevens. Het onderzoek dat ingesteld was door het CBP dateert ving aan in het vorig kalenderjaar en was nog voor de fusie tussen UPC en Ziggo. Het onderzoek is inmiddels afgerond en de uitkomst ervan is dat een aantal elementen met betrekking tot de privacy van gegevens van de klanten onderbelicht zijn gebleven. In een reactie heeft Ziggo laten weten dat ze het betreuren.

Ziggo heeft inmiddels de elementen aangepast en hierdoor kan het kijkgedrag van de klanten niet meer per persoon gevolgd worden. Alles is nu anoniem en dat strookt met de privacywetgeving in Nederland stelt Ziggo.

Nieuwe fusie mogelijk opkomst

Ziggo is begin dit jaar gefuseerd met UPC. Het moederbedrijf Liberty Global is echter nog niet uit geshopt. Het bedrijf kijkt namelijk naar de mogelijkheden om samen te gaan met een gedeelte van telecombedrijf Vodafone. Het bericht is inmiddels bevestigd door niemand minder dan Vodafone zelf.

Als er wederom een fusie op handen is heeft dit grote gevolgen voor de Nederlandse telecommarkt. In Nederland telt Ziggo al rond de 4,5 miljoen klanten en Vodafone heeft in Nederland ruim 5 miljoen klanten. Een fusie tussen deze bedrijven zal betekenen dat KPN een grotere concurrent krijgt. Global Liberty is wel gebaad bij een fusie want Ziggo heeft nog geen eigen mobiele netwerk. het biedt wel mobiele telefonie aan maar huurt capaciteit op het netwerk van Vodafone.

Vodafone heeft aan Bloomberg laten weten dat de gesprekken tussen Liberty Global en hun zelf in een pril stadium zijn. Bij een mogelijke fusie zou Vodafone slechts enkele delen van het bedrijf verkopen. De twee bedrijven samen zijn wereldwijd actief en hebben samen een totale waarde van meer dan 200 miljoen. Wanneer er meer bekend wordt over een fusie tussen verschillende delen weten beide partijen nog niet. De gespreken worden wel aangegaan om een fusie te realiseren.

15 June 2015 | In iPhone 5S Nieuws - 0 Reacties

Smartphones volgen elkaar in rap tempo op. In eerste oog opslag lijken alle smartphones verdomd veel op elkaar. Ze hebben allemaal een rechthoekige vorm en hebben een touchscreen display. Als je niks om smartphones geeft zou je niet snel de verschillende merken herkennen. Maar als kenner weet je als snel hoe een bepaald merk zijn smartphones fabriceert.

Desondanks is een smartphone een tijdelijk gebruiksvoorwerp, welke snel veroudert. Een smartphone dat vandaag wordt onthuld, is binnen de kortste keren alweer achterhaald. Smartphone fabrikanten zitten niet stil. Telkens komen ze weer met iets nieuws waar menig mens warm voor loopt. Doordat de smartphones snel verouderen is het gebruikelijk dat mensen elke twee jaar een nieuwe smartphone kopen.

Jaren geleden keken mensen niet naar het design van een mobiele telefoon. Het toestel moest functioneel zijn. Je moest er mee kunnen bellen en sms. Maar tegenwoordig kijken we steeds meer naar het design, want het oog wil ook wat, en we kijken steeds vaker naar de specificaties van de smartphones. Na jaren begrijpen we eindelijk wat de termen in de telecomsector betekenen en daar maken we nu massaal gebruik van. Want een goede smartphone ziet er geweldig uit en heeft krachtige specificaties.

Mooi, mooier, mooist

Tegenwoordig houden de smartphone fabrikanten rekening met het feit dat de smartphone meer is dan alleen een gebruiksvoorwerp, het is een accessoire geworden waarmee we gezien willen worden. Het is een hele klus voor de design afdeling van een merk om een strak ontwerp te maken dat ook nog eens functioneel is. Een smartphone dient de wauw factor te hebben. Fashion merken mengen zich af en toe al in de telecomsector om een special edition op de markt te brengen, maar deze smartphones zijn nog nooit een succes geweest.

Het toestel dient van meet af aan een strak uiterlijk te hebben. Dit begint al bij de tekentafel van de designers. Apple is al jaren de onbetwiste nummer één als het gaat om een geweldig design bij zijn smartphones. Als het najaar in zicht komt worden heel veel mensen ongeduldig want dan komt Apple weer met een nieuwe smartphone. Een must bij de huidige generatie smartphones is een metalen unibody, iets wat Samsung tot aan 2015 niet begrepen heeft.

Samsung bleef altijd vasthouden aan functionaliteit. Het woord design kwam niet voor in hun vocabulaire. De Zuid-Koreaanse smartphone gigant fabriceerde zijn smartphones altijd met kunststof. Dit zorgde er voor dat de toestellen er niet uit zagen. Nadat het vlaggenschip van Samsung in 2014 een flop bleek te zijn, heeft Samsung het roer volledig omgegooid. Het bedrijf heeft zijn designers terug gestuurd naar de tekentafel en het uiteindelijke resultaat mag er absoluut zijn. Eindelijk heeft de smartphone gigant twee smartphones onthuld met een chassis van metaal en glas, we hebben het natuurlijk over de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge.

Wil je een smartphone met een uitermate mooie design dan is de Samsung Galaxy S6 het toestel van jouw keuze. Het design is een mooie samensmelting van metaal en glas, waarbij Samsung geïnspireerd is door ambachtelijke werken, zoals glasblazen en metaal-smeden. Het speciale aan de Galaxy S6 Edge is het dual-egde scherm, waarbij het scherm aan beide zijkanten van het toestel doorloopt tot over de rand. Het ziet er niet alleen mooi uit, het is ook nog eens functioneel.

13 March 2015 | In iPhone 5S Nieuws - 0 Reacties

De Galaxy S5 is verleden tijd. De smartphone van Samsung bezweek in het afgelopen jaar onder de grote druk van de concurrentie en dan met name op het gebied van design. Als je de Galaxy S5 vorig jaar aan je voorbij hebt laten gaan dan mag je jezelf heel gelukkig prijzen. Want er is nu een compleet nieuwe weg ingeslagen door de Zuid-Koreaanse fabrikant qua design. De eerste tekenen met betrekking tot een nieuw design zagen we in de zomer van 2014. Destijds bracht Samsung de Galaxy Alpha, een smartphone met een nieuw design waarbij gebruik gemaakt is van een klein beetje metaal. Daarna zagen we de Galaxy Note 4 en Galaxy Note Edge verschijnen en wederom waren de toestellen voorzien van een nieuw design. Wilt u de Galaxy S6 bestellen? Kijk dan op deze website. Hier vindt u een overzicht van de beste Galaxy s6 deals!

Unpacked event 2015: The Next Galaxy

Samsung heeft er goed aan gedaan om de kritiek op de Galaxy S5, om te zetten in iets nieuws. De toestellen die na de Galaxy S5 werden uitgebracht door Samsung waren al mooi, maar het kan nog mooier. Op zondag 1 maart 2015, aan de vooravond van het Mobile World Congress in Barcelona heeft Samsung de twee mooiste Galaxy S-smartphones ooit onthuld, de Samsung Galaxy S6 en het met een gebogen scherm Galaxy S6 Edge.

Design waar iedereen op gewacht heeft

Eindelijk heeft Samsung het kunststof design vaarwel gezegd en is de achterkant van de twee nieuwe toestellen niet meer verwijderbaar. Het blijkt dat design het heeft gewonnen van functionaliteit. Het design van de twee nieuwe telgen in de Galaxy familie is de perfecte samensmelting van glas en metaal. De twee nieuwe telefoons zijn vrijwel identiek. Beide draaien ze op Android 5.0 Lollipop, hebben een 5,1 inch Quad HD display een krachtige processor en een 16 megapixel camera met optische beeldstabilisatie. Toch krijgt de Galaxy S6 Edge de meeste aandacht en dat heeft allemaal te maken met het feit dat het toestel een gebogen scherm heeft. Het display loopt door tot over de rand van het toestel aan beide zijkanten. Het is revolutionair, uniek en de aller mooiste Samsung Galaxy S ooit gemaakt.

Krachtige specificaties waarmee je nog jaren vooruit kunt

De Samsung Galaxy S6 is de krachtigste Android-smartphone van dit moment. Het is uitgerust met de nieuwste en beste hardware. Samsung heeft het toestel volledig vernieuwd, zelfs het design is totaal op de schop gegaan. De voor en achterkant van het toestel is voorzien van Gorilla Glass 4. aan de voorkant tref je een 5,1 inch Quad HD Super AMOLED display met een resolutie van 2560×1440 pixels. Het beeldscherm heeft een pixeldichtheid van 577ppi. Het toestel wordt aangedreven door de krachtige Exynos 7420 Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-core 2.1 GHz Cortex-A57 processor van eigen makelij. De Galaxy S6 is verkrijgbaar in de uitvoeringen 32GB, 64GB en 128GB.  Voorop tref je een 5 megapixel camera en aan de achterkant een 16 megapixel camera met optische beeldstabilisatie. De home button is verandert en dit komt omdat de vingerafdrukscanner bij de Galaxy S6 verandert is. De Galaxy S6 draait op Android 5.0 Lollipop met de nieuwste versie van TouchWiz.

13 March 2015 | In iPhone 5S Nieuws - 0 Reacties

Het gaat goed met Apple en de iPhone. Dat blijkt uit cijfers van het laatste kwartaal van 2014, die het bedrijf onlangs bekend maakte. Nog nooit behaalde Apple zo’n grote omzet, maakte het zoveel winst en verkocht het zoveel iPhones. De innovatieve iPhone 6 blijkt een schot in de roos te zijn, waarmee Apple eindelijk over een dood punt heen is geraakt en weer voorop loopt.

Meeste iPhones ooit verkocht

In het laatste kwartaal van 2014 werden er 74,5 miljoen iPhones verkocht. Een jaar eerder waren dat er nog 51 miljoen. Maar liefst 46 procent meer mensen gingen voor een iPhone met abonnement. Dit was met name te danken aan de populariteit van de iPhone 6 en de enorme groei in China. In dat land werden 70 procent meer iPhones verkocht.

Een frappant detail is dat volgens Apple CEO Tim Cook 85 procent van de iPhone-kopers is overgestapt van een toestel van een ander merk. Apple doet de concurrentie dus enorme pijn. Met name Samsung lijkt het zwaar te verduren te hebben. In de kwartaalcijfers van dit bedrijf werd niets vermeld over het aantal verkochte toestellen, maar wel dat de winst daalde met 64 procent.

Records in omzet en winst Apple

Hoe anders gaat het bij Apple. In het laatste kwartaal werd de grootste omzet ooit behaald: 74,6 miljard dollar. Ook de winst was hoger dan ooit: 18 miljard dollar. Sterker nog, dit is de hoogste kwartaalwinst ooit gemaakt door een beursgenoteerd bedrijf.

Het gaat dus beter dan ooit met Apple. Het enige minpuntje dat valt op te tekenen is de daling van het aantal verkochte iPads. Er werden 4 miljoen minder exemplaren van verkocht. Dat zou te maken kunnen hebben met het feit dat de nieuwste iPhones een veel groter scherm hebben en dat dit de iPad enigszins overbodig maakt. Maar dat mag de pret voor Apple vast niet drukken.

16 February 2015 | In iPhone 5S Nieuws - 0 Reacties

Het is natuurlijk geen geheim dat de iPhone 6 een bijzonder groot succes is. In 2014 is de iPhone 6 in totaal meer dan 74,5 miljoen keer verkocht, dit is 46 procent meer dan bij de iPhone 5S in dezelfde periode. Het grote succes van de Apple iPhone 6 zou producent Samsung grote zorgen baren, de producent ziet namelijk de verkopen van smartphones steeds verder dalen.

Dalende winst voor Samsung

In het laatste kwartaal van 2014 wist Samsung een winst te behalen van omgerekend 4,3 miljard euro. Ondanks dat dit natuurlijk een gigantische winst is, is deze winst toch lager dan de 6,7 miljard euro die het bedrijf een jaar eerder behaalde. De dalende winst zou vooral komen door de terugname van het aantal verkopen van smartphones en tablets. Concurrent Apple weet steeds meer vaste klanten van Samsung aan zich te binden, wat ook voor minder herhaalverkopen zorgt.

Nieuwe Samsung toestel zorgt mogelijk voor meer succes

Analisten verwachten dat Samsung met de nieuwe Galaxy S6 wel weer meer terrein gaat winnen, maar Apple lijkt niet echt te vrezen voor het nieuwe toestel van Samsung. Waarschijnlijk komt Samsung meteen met twee varianten van de Galaxy S6 op de markt, mogelijk ook om de schade die het bedrijf heeft opgelopen door het succes van de iPhone 6 van Apple te compenseren. Het tweede toestel van Samsung zal waarschijnlijk op de markt worden gebracht onder de naam ‘Samsung Galaxy S6 Edge’, echter is het nog niet zeker dat dit toestel inderdaad deze naam krijgt.

Goede verkoopcijfers voor de Galaxy S6

Naar verwachting zal de Galaxy S6 ook voor flinke verkoopcijfers gaan zorgen, natuurlijk is het nog altijd even afwachten hoe dit nieuwe toestel door het grote publiek wordt onthaald. Waarschijnlijk zullen we rond maart 2015 meer weten over het nieuwe toestel van Samsung, tot die tijd blijft het nog even spannend.

1 February 2015 | In iPhone 5S Nieuws - 0 Reacties
Nieuwe TV commercial voor de iPhone 5s

Apple heeft afgelopen woensdag een nieuwe video online geplaatst die wel eens de nieuwe iPhone 5s commercial kan zijn. De video is opgenomen bij de Burberry Prorsum Womenswear Spring/Summer 2014 fashion show, oftewel een modeshow van Burberry voor vrouwen tijden de lente en zomer van dit jaar. Deze modeshow was eigenlijk vorige jaar al gehouden, voor de lancering van de iPhone 5s, in september.

Wat je veel in de video ziet, is de champagne versie van de iPhone 5s. Verder laten ze de keuzes zien van de camera van de smartphone. Zo zie je hoe je 120fps kan filmen (120 beelden per seconde). Goede reden voor deze samenwerking zou zijn dat de CEO van Burberry, Angela Ahrendts, na 1 maand het kledingmerk verliet voor een carriere bij Apple.

Hieronder zie je de video:

6 February 2014 | In iPhone 5S Nieuws - 0 Reacties

Mocht je van plan zijn om een iPhone 5s te gaan kopen, dan doe je er verstandig aan om goed naar het abonnement te kijken wat je daarbij wilt gaan afsluiten. Als je al een iPhone gewend bent, weet je misschien al dat deze telefoons heel snel je MB’s op kunnen maken. Dit heeft onderzoeksbureau JDSU nu ook kunnen aantonen; ze weten te melden dat iPhone 5s gebruikers de meeste data van alle smartphones gebruiken.

Waar dit allemaal door komt is lastig te zeggen. Misschien heb je wel altijd je inkomende mail aanstaan en dat automatisch alle bestanden (dus ook plaatjes) worden gedownload op je 3G/4G verbinding, dit slurpt data. Wat nog meer data verbruikt, zijn filmpjes streamen. Zit je bijvoorbeeld vaak op Youtube om filmpjes te bekijken zonder dat je WiFi-bereik hebt, dan zullen je MB’s ook snel vergaan.

Een tip is dus om het automatisch downloaden van bestanden uitzetten, maar wel automatisch laten downloaden als je bent verbonden met een WiFi-verbinding. Verder kan je het best filmpjes kijken op je iPhone 5s als je ook Wifi hebt, of je kan er gewoon voor kiezen dat je abonnement groot genoeg is.

Zo kan je bij T-Mobile abonnementen afsluiten met onbeperkt internet. Dit internet wordt na xxxx aantal MB’s teruggezet naar een lagere snelheid, maar dit blijft genoeg om te kunnen whatsappen, te tweeten of te liken!
Je kan er ook voor kiezen om een super grote databundel te nemen, van bijvoorbeeld 5 of 10GB! Dan maak je waarschijnlijk ook gebruik van het ultrasnelle 4G internet. Enig nadeel is dat de prijs hiervan een stuk hoger zal zijn.

Bekijk dus goed naar het aantal MB’s voor een iPhone 5s abonnement voordat je tot koop van je iPhone 5s met abonnement overgaat!

25 January 2014 | In iPhone 5S Nieuws - 0 Reacties

De geruchten over de kleuren bleken van te voren al te kloppen, er kwam naast een ‘zwarte’ (space-gray) en een ‘witte’ (zilveren) nu ook een derde kleur, namelijk de gouden kleur voor de iPhone 5s. Dit was toch zeker wel innovatief in Apple’s geval, nog nooit eerder werden er meer dan twee kleuren voor de iPhone uitgegeven.

De verwachtingen bij de meeste mensen was denk ik toch wel, dat de gouden versie zeer in trek zal gaan vallen. Niets is echter minder waar. Naar onderzoek van CIRP blijkt dat de gouden kleur bij zowel de mannen als de vrouwen het minst in de smaak valt, kijk de grafiek hieronder.

Populairste iPhone 5s kleuren

Bij mannen en vrouwen zijn de % voor de gouden versie hetzelfde. Bij vrouwen valt de zilveren kleur meer in smaak dan bij mannen, en bij de mannen kiezen de meeste mensen voor de space-gray versie.

Ook bij de kleuren van de iPhone 5C is een mooi verschil te zien, mannen nemen meer de witte en blauwe versie, waar de vrouwen veel voor de roze versie kiezen.
Iedereen kan het wel met elkaar eens zijn dat de iPhone 5s een toptelefoon is, maakt niet uit in welke kleur je hem hebt ;-)

6 November 2013 | In iPhone 5S Nieuws - 0 Reacties

Daar is die dan eindelijk, de iPhone 5s. Vanaf vandaag is die officieel in Nederland verkrijgbaar. Samen met de iPhone 5c werd de iPhone 5s op 10 september door Apple aangekondigd bij een persevenement, en anderhalve maand later is die verkrijgbaar in Nederland.

Waarschijnlijk ben je op deze website gekomen omdat je geïnteresseerd bent in het kopen van de iPhone 5s met een abonnement, daarom hebben wij de beste deals voor deze nieuwe smartphone voor jou verzameld. Je kan hem bijvoorbeeld bestellen bij de grote online aanbieders, Studentmobiel.nl & Belsimpel.nl.

Mocht je nog niet helemaal zeker van zijn of de iPhone 5s wel de telefoon is die je wilt kopen, laat me je even helpen:

- Nieuwe processor. Hierdoor is de iPhone 5s tot wel twee keer zo snel als zijn voorganger en de snelste telefoon van dit moment!
- Coprocessor. De processor (M7-chip) voorziet de telefoon van enkele functies zoals bewegingssensor, die de hoofdprocessor dan niet hoeft te doen waardoor die alleen maar sneller wordt.
- Vingerafdrukscanner. Hét hebbedingetje van de nieuwe smartphone van Apple, om veilig je telefoon te ontgrendelen.
- Betere camera. Door de dubbele LED-flitser zijn foto’s met weinig licht beter te zien. Daarnaast zijn de pixels veranderd waardoor je alles nog beter ziet.
- Hij ziet er gewoon prachtig uit!

Bestel de iPhone 5s daarom nu. Bekijk de beste aanbiedingen van dit moment hieronder:

#AanbiederProviderInternetSnelheidBelminuten / SMSMaandprijsToestelprijsiPhone 5s kopen
1StudentmobielVodafone2000 MB4G InternetOnbeperkt / Onbeperkt€ 54,-€ 94,-
iPhone 5s Kopen
2Belsimpel.nlTele22500 MB14,4 Mbps300 / 300€ 44,-€ 108,-
iPhone 5s Kopen
3StudentmobielHi3000 MB4G Internet300 / Onbeperkt€ 60,-€ 39,-
iPhone 5s Kopen
4Belsimpel.nlTelfort1000 MB14,4 Mbps300 / 100€ 35,50€ 151,-
iPhone 5s Kopen
5Belsimpel.nlVodafone2000 MB4G InternetOnbeperkt / Onbeperkt€ 54,-€ 109,-
iPhone 5s Kopen
6Typhone.nlHi1000 MB4G Internet0 / Onbeperkt€ 47,50€ 69,-
iPhone 5s Kopen
7StudentmobielTele22500 MB14,4 Mbps600 / 600€ 60,-GRATIS
iPhone 5s Kopen
8Typhone.nlVodafone1000 MB14,4 Mbps400 / Onbeperkt€ 50,-€ 94,-
iPhone 5s Kopen
9Belsimpel.nlKPN4000 MB4G InternetOnbeperkt / Onbeperkt€ 75,-GRATIS
iPhone 5s Kopen
10StudentmobielT-Mobile1000 MB (Onbeperkt*)14,4 Mbps (64 Kbps*)0 / Onbeperkt€ 25,-€ 498,-
iPhone 5s Kopen
25 October 2013 | In iPhone 5S Nieuws - 0 Reacties