iPhone 5S abonnementen bij verschillende providers

20 October 2015 | In iPhone 5S Nieuws

Heb jij een iPhone 5S en is mobiel internet voor jou belangrijk? Op deze website staan overzichten van de goedkoopste deals bij verschillende internetaanbieders en het beste abonnement in combinatie met een iPhone 5S.

Voordelen van de iPhone 5S
Sinds 25 oktober is de iPhone 5S in Nederland verkrijgbaar. Deze iPhone lijkt behoorlijk op de iPhone 5, maar heeft een aantal interessante toevoegingen, waardoor het toch de moeite waard wordt om de iPhone 5S aan te schaffen. Zo heeft de iPhone 5S een vingerafdrukscanner, waardoor je iPhone optimaal beschermd is tegen nieuwsgierige ogen. Daarnaast is de iPhone 5S sneller dan zijn voorganger, is de camera beter en is de iPhone 5S in drie verschillende kleuren te krijgen.

Overzicht van verschillende abonnementen
Op de website www.iphone5sabonnementen.com is een overzicht te vinden van verschillende internetaanbieders en hun deals. In dit overzicht worden de volgende aspecten meegenomen in de vergelijking: aanbieder, provider, internet, snelheid, belminuten/SMS, maandprijs en toestelprijs. Ga niet direct af op een goedkope toestelprijs, want misschien zit je in dat geval juist wel met zeer hoge maandlasten.

Vergelijken van mobiele telefoonproviders
Het is prettig om internetaanbieders met elkaar te vergelijken. Zo weet je of je snel mobiel internet hebt en hoeveel je kunt bellen en smsen. In het overzicht op de website is te zien dat de ene internetaanbieder een beter aanbod heeft dan de andere internetaanbieder. De internetaanbieder Studentmobiel staat bovenaan in het overzicht. In dit geval wordt mobiel internet geregeld door Vodafone en betaal je slechts €54 voor 2000 MB mobiel internet, 4G, onbeperkt bellen en smsen. Het toestel kost in dit geval €94. Natuurlijk zijn er ook deals waarbij de toestelprijs lager is, maar dan worden de maandlasten wel hoger.

Wil jij duidelijk overzicht van de verschillende abonnementen die internetaanbieders jouw bieden in combinatie met een iPhone 5S? Kijk dan rond op deze website voor een goed overzicht van al je opties.

Laat een reactie achter

Current month ye@r day *