iPhone 5S specificaties geruchten

1 May 2013 | In iPhone 5S Nieuws

Tuurlijk worden er over de nieuwste iPhones heel veel geruchten verspreid, een daarvan gaat over de specificaties van de 5s.
Er wordt gemeld dat de iPhone 5s over een beter beeldscherm wordt uitgerust dan de iPhone 5. Het zal daardoor een hogere resolutie krijgen waarbij gebruik gemaakt wordt van nieuwe, revolutionaire materialen. Ik ben benieuwd.

Volgens bronnen zou Apple al contact hebben gelegd met Sharp over hun nieuwste technologie voor beeldschermen op het gebied van televisies. Deze technologie wil Apple ook gebruiken voor de iPad 5.

Ook wordt er gezegd dat de nieuwe smartphone een grotere opslagcapaciteit krijgt. De maximum opslag zou maar liefst 128GB moeten worden. Daarnaast wordt er gesproken dat Apple de iPhone 5s in meerdere kleuren beschikbaar gaat stellen. Net zoals al is gedaan bij de iPod generaties.

Omdat het een iPhone 5s zou gaan worden, wordt niet verwacht dat de iPhone een totaal nieuw uiterlijk krijgt (wat wel gebeurde bij de iPhone 5)
Het blijft, al met al, dus nog wel spannend hoe de iPhone 5s eruit komt te zien en wat de specificaties zullen zijn. We houden jullie op de hoogte!

Laat een reactie achter

Current month ye@r day *