Meer details over iPhone 5s en iPhone 5c bekend

16 August 2013 | In iPhone 5S Nieuws

En alweer zijn er nieuwe details (specificaties) over de iPhone 5s en zijn goedkopere variant, de 5c, verschenen. Inclusief betrouwbare foto’s…

Apple zelf heeft ons nog niks verteld over de nieuwe iPhone(s), toch weten we al veel dingen. Analist Kuo van KGI heeft weer nieuwe details te delen. In het verleden heeft Kuo al vaker details over Apple-producten naar buiten gebracht die waar bleken te zijn. Nu zegt hij dat het scherm hetzelfde blijft, maar de processor 20% efficiënter wordt.

Naast de kleuren telefoons voor waarschijnlijk enkel de iPhone 5c, komt er een gouden variant voor de iPhone 5s. En dat wellicht in combinatie met een opslag van 128GB. De chip die 20% efficiënter is gaat de A7 genoemd worden, en krijgt beschikking over 1GB RAM.

Camera en vingerafdrukscanner

Kuo zegt ook dat de camera verandert gaat worden, megapixels weet hij niet te noemen, maar hij zegt wel dat er een dubbele LED komt (wat eerdere geruchten ook al zeiden) en dat de lens gevoeliger gaat worden, zogenaamd door een apertuur van f/2.0. Tevens ‘bevestigt’ hij dat er een vingerafdrukscanner in komt, gemaakt van saffier.

iPhone 5C foto’s

Jimmy Lin (een voormalig Chinees tieneridool) heeft twee foto’s van de iPhone 5c geplaatst op Weibo, een sociaal netwerk in China. Dit deed hij vorig jaar ook met de iPhone 5, hier bleek hij 100% juist te zijn.
De (nieuwe) verwachtingen zijn dat de iPhone 5C $400 gaat kosten, en dat die samen met zijn duurdere versie op 10 september worden onthuld

Laat een reactie achter

Current month ye@r day *