Nieuwe ronden, nieuwe kansen voor Samsung

13 March 2015 | In iPhone 5S Nieuws

De Galaxy S5 is verleden tijd. De smartphone van Samsung bezweek in het afgelopen jaar onder de grote druk van de concurrentie en dan met name op het gebied van design. Als je de Galaxy S5 vorig jaar aan je voorbij hebt laten gaan dan mag je jezelf heel gelukkig prijzen. Want er is nu een compleet nieuwe weg ingeslagen door de Zuid-Koreaanse fabrikant qua design. De eerste tekenen met betrekking tot een nieuw design zagen we in de zomer van 2014. Destijds bracht Samsung de Galaxy Alpha, een smartphone met een nieuw design waarbij gebruik gemaakt is van een klein beetje metaal. Daarna zagen we de Galaxy Note 4 en Galaxy Note Edge verschijnen en wederom waren de toestellen voorzien van een nieuw design. Wilt u de Galaxy S6 bestellen? Kijk dan op deze website. Hier vindt u een overzicht van de beste Galaxy s6 deals!

Unpacked event 2015: The Next Galaxy

Samsung heeft er goed aan gedaan om de kritiek op de Galaxy S5, om te zetten in iets nieuws. De toestellen die na de Galaxy S5 werden uitgebracht door Samsung waren al mooi, maar het kan nog mooier. Op zondag 1 maart 2015, aan de vooravond van het Mobile World Congress in Barcelona heeft Samsung de twee mooiste Galaxy S-smartphones ooit onthuld, de Samsung Galaxy S6 en het met een gebogen scherm Galaxy S6 Edge.

Design waar iedereen op gewacht heeft

Eindelijk heeft Samsung het kunststof design vaarwel gezegd en is de achterkant van de twee nieuwe toestellen niet meer verwijderbaar. Het blijkt dat design het heeft gewonnen van functionaliteit. Het design van de twee nieuwe telgen in de Galaxy familie is de perfecte samensmelting van glas en metaal. De twee nieuwe telefoons zijn vrijwel identiek. Beide draaien ze op Android 5.0 Lollipop, hebben een 5,1 inch Quad HD display een krachtige processor en een 16 megapixel camera met optische beeldstabilisatie. Toch krijgt de Galaxy S6 Edge de meeste aandacht en dat heeft allemaal te maken met het feit dat het toestel een gebogen scherm heeft. Het display loopt door tot over de rand van het toestel aan beide zijkanten. Het is revolutionair, uniek en de aller mooiste Samsung Galaxy S ooit gemaakt.

Krachtige specificaties waarmee je nog jaren vooruit kunt

De Samsung Galaxy S6 is de krachtigste Android-smartphone van dit moment. Het is uitgerust met de nieuwste en beste hardware. Samsung heeft het toestel volledig vernieuwd, zelfs het design is totaal op de schop gegaan. De voor en achterkant van het toestel is voorzien van Gorilla Glass 4. aan de voorkant tref je een 5,1 inch Quad HD Super AMOLED display met een resolutie van 2560×1440 pixels. Het beeldscherm heeft een pixeldichtheid van 577ppi. Het toestel wordt aangedreven door de krachtige Exynos 7420 Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 & Quad-core 2.1 GHz Cortex-A57 processor van eigen makelij. De Galaxy S6 is verkrijgbaar in de uitvoeringen 32GB, 64GB en 128GB.  Voorop tref je een 5 megapixel camera en aan de achterkant een 16 megapixel camera met optische beeldstabilisatie. De home button is verandert en dit komt omdat de vingerafdrukscanner bij de Galaxy S6 verandert is. De Galaxy S6 draait op Android 5.0 Lollipop met de nieuwste versie van TouchWiz.

Laat een reactie achter

Current month ye@r day *