Release

Wil je weten wanneer de release van de iPhone 5s officieel wordt? Op deze pagina vind je (hopelijk) alles wat je weten wilt over de release (datum).

In eerste instantie werd de iPhone al in augustus verwacht, maar dit hebben de bronnen uiteindelijk allemaal aangepast naar september, en veelal dan wel de 10e van september. Naar verwachting is dus dat de iPhone 5s release op 10 september wordt getoond aan het publiek, lees hier meer over de releasedatum 10 september

Bij de lancering van de iPhone 5s, zal Apple ongetwijfeld de prijzen ook meteen bekend maken. En ze zullen misschien ook wel bekend maken of er ook een goedkopere versie komt, namelijk de iPhone 5c waar ook veel over gespeculeerd wordt.
Nadat de prijs bekend is geworden, zullen vele aanbieders abonnementen maken icm met de iPhone 5s. Op deze website vind je dan meteen een overzicht van de beste en goedkoopste deals. Blijf ons daarom dus ook vooral volgen, voor meer infomatie over de release, de iPhone 5s, de prijzen en de abonnementen.

 

Vorige release iPhones

iPhone 2G – 9 november 2007
iPhone 3G – 9 juni 2008
iPhone 3GS – 8 juni 2009
iPhone 4 – 7 juni 2010
iPhone 4S – 4 oktober 2011
iPhone 5 – 12 september 2012
iPhone 5S – ???

Vroeger (bij de iPhone 3 tot iPhone 4) kondigde Apple de iPhones aan tijdens een evenement genaamd WWDC. Vroeger was het dus een stuk makkelijker om te speculeren over de releasedatum van de iPhone. Nu is dat wat lastiger geworden, maar we denken toch dat we juist zitten aangezien de datum 10 september heel veel genoemd wordt. Dit jaar wordt de iPhone 5s in ieder geval niet bij het WWDC aangekondigd, dat gaat wat lastiger aangezien het evenement al is geweest ;)