Videos

Nu de iPhone 5s officieel gelanceerd is, komen er ook de video’s eraan. Hieronder hebben we een paar video’s voor je verzameld:
Hieronder twee video’s die vlak na de release van de iPhone 5s beschikbaar waren. Het gaat hier om officiële video’s van Apple zelf, over de vingerafdrukscanner en de camera. Apple is volgens mij zelf wel redelijk trots op de gouden iPhone aangezien deze meerdere keren voorkomt in beide video’s
Een nieuwe features van de iPhone 5s is onder anderen de vingerafdrukscanner. Mocht je hier nog niet veel van gehoord hebben: met deze scanner is het makkelijker om in te loggen op je telefoon en om betalingen via bijvoorbeeld iTunes te doen. Mensen waarvan de vingerafdruk niet overeenkomt met degene die mogen inloggen, kunnen niet op de telefoon komen.
De camera is een ander iets wat vernieuwd is. Zo heeft het een dubbele LED flits voor scherpere foto’s in het donker, kan hij 10 foto’s per seconde maken en kan hij tot 4x in slow motion filmen (120 beelden per seconde). Bekijk de video’s hieronder zelf:
Scanner:

Camera: